TeamUp x Health: AI u zdravstvu

Zanima vas razvoj umjetne inteligencije u zdravstvu? Želite biti u toku sa najnovijim tehnološkim inovacijama?

Pridružite nam se u četvrtak, 13. srpnja u WESPA Spacesu u 17:30h na TeamUp x Health eventu pod temom “AI u zdravstvu” koji će okupiti hrvatske zdravstvene startupe, stručnjake iz zdravstvenog sektora, iskusne poduzetnike i zdravstvene djelatnike. Ulaz je besplatan, a prijava obavezna putem linka.

TeamUp je pokrenut kao program podrške startupima u pronalasku prvih zaposlenika i suosnivača, a također pruža priliku široj javnost da sazna više o određenim inovacijskim područjima te što u tom području rade hrvatski startupi.

Na TeamUp x Health eventu pričamo o primjeni AI tehnologija u zdravstvu. Sudionici će istražiti kako se AI trenutno koristi u dijagnostici, liječenju, praćenju pacijenata, upravljanju zdravstvenim podacima i drugim područjima.

Imat ćete priliku upoznati četiri zdravstvena startupa koji će predstaviti svoje ideje i saznati koje otvorene pozicije za suradnike, suosnivače i zaposlenike nude možda upravo vama! Ovi timovi su usmjereni na rješavanje raznih problema u zdravstvenom sustavu i imaju inovativna rješenja koja obuhvaćaju područja poput brige za mentalno zdravlje, borbe protiv multipleskleroze i revitalizacije zdravstvenog turizma.

Svi sudionici koji su zainteresirani za karijeru u startupu moći će se upoznati s osnivačima, razgovarati o mogućnostima suradnje i saznati više o otvorenim pozicijama koje će biti objavljene na TeamUp platformi.

Također smo za vas organizirali i panel raspravu na temu: “AI u Zdravstvu”, u kojoj će sudjelovati:

  • Mladen Fernežir, Co-founder Velebit AI, podatkovni znanstvenik s višegodišnjim profesionalnim iskustvom u istraživanju i razvoju proizvoda temeljenih na tehnologiji dubokog učenja.
  • Marko Poljak, CEO, Newton Technologies Adria.
  • Dr.sc. Tomislav Šmuc, Voditelj laboratorija za strojno učenje i reprezentacije znanja, Institut Ruđer Bošković
  • Tomislav Strgar, Head of AI, TIS Grupa

Moderator panela bit će Bernard Ivezić, glavni urednik Startup Reporta, Jutarnji List.

Osim toga, očekujte iznenađenja koja će učiniti ovaj događaj nezaboravnim, uključujući i giveaway za kojeg se pobrinuo naš sponzor GlycanAge.

Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom dijeljenju znanja i ideja u svijetu healthtech inovacija!

  • Podijeli ovu objavu

Ostavite komentar