TeamUp Live Slovenia

Datum: 13. travnja 2022
Vrijeme: u 17:00 sati
Mjesto: GEA College (Dunajska 156, Ljubljana)

TeamUp Live događaj će se također prenositi uživo putem Webex kanala. Link će biti objavljen na dan događaja na službenim stranicama Gea College.

U uvodu će predstaviti Jan Forsthubera, poduzetnika, direktora i suosnivača DeltaHuba, koji razvija proizvode kako bi računala učinili lakšim i ugodnijim za korištenje. U godinu i pol prodao je preko 50.000 proizvoda, uglavnom u SAD-u. Ono što je počelo kao hobi i nešto u što roditelji nisu vjerovali sada je njegov stalni posao. Njihov moto je: „Timski rad čini rad iz snova“.

Jan Forsthuber kaže da je „Poduzetništvo rješavanje izazova, nikad ne možete biti spremni ni na što. Zato je najbolji način za stjecanje znanja rad i praksa.” Pritom naglašava kako je umrežavanje djelatnost koja je važna u poduzetništvu. Tako je Jan na prvom poduzetničkom natjecanju upoznao Amadeja Tausesa i Primoža Erjavca s kojima je kasnije osnovao tvrtku DeltaHub.

Nakon razgovora s Janom, slijede startupi u ranoj fazi razvoja koji svakodnevno rastu i šire svoje poslovanje i trenutno imaju otvorene zanimljive pozicije.


Otvorene pozicije startupa:

Perfume Tech


Mi smo startup s vizijom potpune inovacije u industriji parfema. Razvili smo pametnu bočicu parfema. Također razvijamo i druge srodne proizvode za industriju parfema. Dio poslovnog modela je i B2B, a ove godine uspješno smo lansirali i naš NINU brend kroz crowdfunding platformu. Privukli smo i strateške partnere koji će podržati konačni razvoj proizvoda. Proizvod će uskoro biti u proizvodnji.

Tražimo IT developera koji će dugoročno moći pratiti razvoj naših IT rješenja. Kratkoročno će neke stvari morati postaviti ili barem sam uskladiti raspored – npr. implementacija oblaka i povezivanje aplikacije s oblakom.

Naši ciljevi u IT segmentu:

  • Dovršiti razvoj mobilne aplikacije,
  • Uspostavljanje oblaka u kojem će biti glavni podaci iz aplikacije (uključujući sigurnosne ključeve za sprječavanje krivotvorenja),
  • Postavljanje online trgovine,
  • NFT…

Kliknite OVDJE za više informacija o tvrtki.

Epidemic

Epidemija ovdje – vaša marketinška agencija temeljena na AI tehnologiji koja je specijalizirana za influencer marketing! Pridružite se našem startupu, jednom od najbrže rastućih startup koji se bavi influencer marketingomu regiji. U 2 godine smo od koncepta narasli do prisutnosti na 20 europskih tržišta te SAD-a, Kanade i Australije.

Razvili smo visokotehnološko rješenje koje koristi umjetnu inteligenciju kako bismo pronašli najprikladnije ljude za predstavljanje određenog brenda. Naše rješenje nagradio je Amazon i svrstao nas među finaliste na Web Summitu.

Uvijek smo otvoreni za nova poznanstva, ljude i ideje! Trenutno imamo dosta otvorenih pozicija u tvrtki s različitim potrebnim vještinama i iskustvom.

IZVOĐENJE KAMPANJE

Community Manageri za različita tržišta: BiH, SK i dr
Key account manager za SI i druga tržišta


PRODAJA

Voditelj poslovnog razvoja za Jadransku regiju


RAZVOJ

Uglavnom, sva moguća znanja su ovdje dobrodošla.


Svakako ćemo i ove godine nastaviti širiti epidemiju influencera diljem svijeta, što znači da će lista otvorenih pozicija samo rasti. Pridružite nam se!

Kliknite OVDJE za više informacija o tvrtki.

Džungla Plants

Jungle Plants je vodeća internetska trgovina sobnog bilja u Sloveniji i Hrvatskoj, a trenutno otvaramo i talijansko tržište. Budući da vjerujemo da je digitalna jedina budućnost, zaista nam je važno ponuditi najbolje moguće online korisničko iskustvo i, naravno, odabir/kvalitetu proizvoda. Stoga tražimo novog Junglera za poziciju:

GROWTH HACKER

Osobu koja bi se fokusirala na optimizaciju konverzija (netko tko će dati upute programeru) i daljnju optimizaciju email marketinga. Dakle netko tko se usudi uzeti stvari u svoje ruke i gurnuti ih naprijed.

TIKTOK MANAGER

Osobu koja bi preuzela Tik Tok profil 🙂

Kliknite OVDJE za više informacija o tvrtki.

This is a program of the U.S. Department of State with funding provided by the U.S. Government, administered by WorldChicago.

  • Podijeli ovu objavu

Ostavite komentar