TeamUp Live ožujak 2021

Osnivač si startup-a i tražiš još jednog člana da popuniš svoj tim? Imaš potrebna znanja i vještine, a tražiš tim gdje bi to mogao pokazati?

Predstavljamo ti TeamUp Live, jedinstven događaj koji okuplja startupe koji se nalaze na početku razvojnog puta i u potrazi su za svojim suosnivačima, prvim suradnicima i zaposlenicima te pojedince koji traže svoje mjesto u timu.

Tijekom ovog interaktivnog događaja, sudionici će moći čuti priču o razvoju jednog uspješnog hrvatskog startupa. U daljnjem tijeku događaja, startupovi će predstaviti svoje projekte, a pojedinci će imati priliku izravno stupiti u kontakt s njima kroz moderirani networking.

Na prvom ovogodišnjem TeamUp Live-u, svoj razvojni put do uspješne tvrtke predstavit će nam Josip Ćesić.

Josip Ćesić je doktor znanosti, inženjer robotike, izvršni direktor, ali i voditelj autonomnih tehnologija u tvrtki Gideon Brothers. Doktorirao je na području tehnologija autonomije 2017. godine, a od Sveučilišta u Zagrebu nagrađen je za posebno uspješan doktorski rad i znanstveno istraživanje. U Gideon Brothers-u radi na razvijanju IP core-a i aktivno je uključen u strateško planiranje i upravljačke aktivnosti koje se odnose na tvrtku.

Nakon uvodnog govora, svoje će projekte pitch-ati:

1. Nikola Tandara iz WindWard-a,
2. Benedikt Lazar iz Ai Vison-a,
3. Matej Moržan iz SciBiz-a i
4. Erik Matošević iz Neolight.ai.

Svi sudionici će moći kontaktirati izlagače i pronaći mjesto u njihovu timu.

Događaj organiziramo u suradnji s Impact HUB Zagreb, Riječkom razvojnom agencijom PORIN, Tehnološkim parkom Varaždin, Centrom za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije, Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje, Enter Koprivnicom i ICT Županijom.

Ako želiš biti dio ovog jedinstvenog događaja, pridruži nam se 24. ožujka 2021. u 17:00. TeamUp Live prenosit će se uživo na našoj Facebook stranici, stoga nas što prije zaprati na https://bit.ly/3qDFDsD

Garantiramo odlično predavanje i dobru priliku za networking.

Kako bi mogao izravno komunicirati s osnivačima startupova i priključiti se timu, prijavi se putem poveznice na online (zoom) događaj >> PRIJAVA

  • Podijeli ovu objavu