TeamUp Live 2021 – Svibanj

Nakon što smo uspješno realizirali prvi TeamUp Live u 2021. godini, odlučili smo da je vrijeme za organizaciju još jednog, ovog puta s ICT Županijom kao suorganizatorom.

TeamUp Live Vol. 2 nastavak je prvog održanog TeamUpa koji je rezultirao s četiri primamljive prilike i brojnim zadovoljnim sudionicima koji su se povezali s osnivačima startupa.


Što je TeamUp Live?

TeamUp Live je jedinstveni online događaj koji kroz moderirani networking povezuje osnivače startupa s pojedincima koji traže tim u kojem žele stvarati. Kroz moderirani networking, svaki će pojedinac dobiti priliku da se predstavi osnivaču startupa i pokaže zašto bi on trebao postati dio tima. Za osnivače startupa ovo je izvrsna prilika i mjesto da predstave svoj projekt i pronađu suosnivače, prve suradnike i zaposlenike koji će popuniti njihov tim.

TeamUp Live Vol. 2 ugostit će Maria Ljubičića, mladog inovatora i osnivača Ljubičić technology, startupa koji se bavi proizvodnjom pametnih bicikla, te dvostrukog osvajača Grand-prixa na međunarodnom sajmu inovacija u Zagrebu. Njihovi električni bicikli koji ujedno služe i kao turistički vodiči oduševili su naše, ali i strano tržište. Kako je iz male kućne radionice došao do razvojnog centra iz kojeg dnevno izlaze deseci pametnih bicikla, doznajte na TeamUp Liveu.

Nakon Ljubičićeve priče, slijede pitchevi projekata čiji su timovi u potrazi za novim članom ili suradnikom. S izlagačima projekata isplaniran je i networking kako bi sudionici izmijenili kontakte.

Kako da se prijavim na TeamUp Live?

TeamUp Live Vol. 2 održat će se hibridno 5. svibnja 2021. u 11:00 sati. Publika će događanje  moći pratiti uživo u Splitu u prostorima PICSa uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a svi ostali moći će to učiniti putem live streama i Zoom platforme. Sudjelovanje je moguće uz obveznu prethodnu prijavu!

Ukoliko si osnivač startupa i želiš pitchati svoj projekt prijavi svoju priliku putem ove poveznice.   

Ako se želiš povezati s osnivačima startupa i pronaći svoj tim, priliku ili posao klikni ovdje


Projekt se provodi u suradnji s Impact Hub Zagreb, Riječkom razvojnom agencijom Porin, Tehnološkim parkom Varaždin, Tehnološko inovacijskim centrom Međimurje, Enter Koprivnica i Mrežom inkubatora Virovitičko-podravske županije, Invento Capital Partners, Start-up inkubator Rijeka, European Institute of Innovation & Technology, Inovativni Zadar, Studentski poduzetnički inkubator, South Central Ventures, INOVAcija, BIRD incubator, Lokalna razvojna agencija PINS.

Ako opis nije dovoljno dobro dočarao prošli TeamUp Live, pitcheve možete pogledati na poveznici.

  • Podijeli ovu objavu