TeamUp Live 2021 – Lipanj

Prije ljetne stanke, odlučili smo vas počastiti još jednim TeamUp Live umrežavanjem. Sigurni smo da već poznajete strukturu i koncept TeamUpa, no da vas podsjetimo o čemu se zapravo radi.

TeamUp Live je jedinstven online događaj osmišljen kako bi startupe u ranoj fazi povezao sa svojim prvim suosnivačima, suradnicima i zaposlenicima. Isto tako, TeamUp potiče i pruža priliku svim pojedincima koji se žele okušati u startup poduzetništvu da to i učine.

Ovog puta ugostit ćemo Marina Beka, suosnivača i direktora tvrtke Ascalia koja pomaže tvornicama u optimizaciji proizvodnje pomoću strojnog učenja i drugih naprednih tehnologija. Svoje startup iskustvo je započeo prije skoro 10 godina u Silicijskoj dolini, prvo kroz vlastiti startup za podvodnu robotiku, a zatim kao CTO uspješnog startupa u San Franciscu. Vrijedno iskustvo iz Amerike, zajedno s pozadinom u robotici je odlučio primjeniti u Ascaliji, gdje danas zapošljavaju 15 ljudi i ubrzano rastu.

Nakon uvodnog dijela, slijedi svima najdraži dio, a to je startup umrežavanje. Kako bi pronašli nove članove u svom timu, projekte će pitchati:

TeamUp Live Vol. 3 održat će se online 16. lipnja 2021. u 17:00 sati putem Zoom platforme.  Kako biste se povezali sa startup timovima, prijavite se na događaj putem poveznice.

Događaj je organiziran uz podršku i suradnju s ICT Županijom, Impact Hub Zagreb, Riječkom razvojnom agencijom Porin, Tehnološkim parkom Varaždin, Tehnološko inovacijskim centrom Međimurje, Enter Koprivnica, Mrežom inkubatora Virovitičko-podravske županije, Invento Capital Partners, Start-up inkubator Rijeka, Inovativni Zadar, Studentski poduzetnički inkubator EFST, South Central Ventures, INOVAcija Zadar, BIRD incubator, Lokalna razvojna agencija PINS i BIOS Inkubator.

Prijavi se i TeamUp!

  • Podijeli ovu objavu

Ostavite komentar